Fenntartható épületgépészeti
rendszerek kivitelezése

"Az épületgépészet feladata, hogy biztosítsa az épület használói számára a komfortérzetet, ivóvizet, a keletkező szennyvíz elvezetését, a megfelelő hőmérsékletet, a megfelelő minőségű és paraméterű levegőt." (Wikipédia)

Cégünk tevékenysége az épületgépészeti kivitelezés területén kezdődött. Családi házak, ipari és közületi létesítmények építésében, felújításában egyaránt részt vállalunk.

Fő profilunk a padló- és mennyezetfűtés, hőközpontok, gázhálózatok, hővisszanyerős szellőztető rendszerek szerelése. A felsoroltakon kívül foglalkozunk még ivóvíz-, szennyvíz-hálózatok építésével, napelemes rendszerek, napkollektorok telepítésével.

Mivel az épületgépészeti rendszerek az épületek meghatározó részeit képezik, és a beépítésre kerülő termékek hosszú távon kell, hogy kielégítsék a felhasználók igényeit, ezért munkánk során csak a legjobb minőségű termékeket építjük be, mit például Viessmann, Rehau, Zehnder, Loxone.

Kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy a kivitelezési munkát alapos igényfelmérés és tervezés előzze meg. A gondosan megtervezett és megfelelően méretezett rendszereket lehet költséghatékonyan kivitelezni és üzemeltetni. Az előkészítésre, tervezésre fordított idő, pénz, energia minden esetben megtérül, sokszor már a kivitelezés során.

Az egyes épületgépészeti elemek, mint a fűtés, a hűtés, a szellőzés, a használati-melegvíz készítés vezérlését általában külön-külön, egymástól függetlenül oldják meg a gyártók, illetve a kivitelezők. Igazán energiahatékony épületünk azonban csak akkor lesz, ha ezeket az irányítási feladatokat összefogjuk, és azok egy egységben, az épület többi funkciójával, mint a világítás, az árnyékolás együtt tudnak működni. Például jelentősen csökkenthető a fűtési költségünk, ha az okosházunk télen, napsütéses időben felhúzza a redőnyeinket, és beengedi a nap ingyen-hőenergiáját lakásunkba. A smarthome, vagy okosotthon ma már bárkinek elérhető. Ha összeszámoljuk, mennyi pénzt költenénk az egyes épületelemek vezérlésére külön-külön, körülbelül ugyanott leszünk, mintha beruháznánk egy komplett épületautomatikába. Cégünk a Loxone rendszerét preferálja, megbízhatósága, jó ár-érték aránya, moduláris felépítése miatt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, épületgépészeti kivitelezéssel kapcsolatban keressen minket a horvath.gyorgy@kreatherm.hu címen!

Adidas központ,
Herzogenaurach (2018)

Fűtési és hűtési csőhálózat szerelése acél, illetve szénacél csövekkel, padlófűtés fektetés.

Családi ház,
Kiskunhalas (2017)

Padló és mennyezetfűtés, hővisszanyerős szellőztető rendszer, ivóvíz-, szennyvíz-, csapadékvíz-, gáz-hálózat, hőközpont, épületautomatika szerelése.

Edzőterem,
Kiskunhalas (2017)

Padlófűtés, ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-hálózat, hőközpont szerelés.

Családi ház,
Kiskunhalas (2016)

Padló és mennyezetfűtés, hővisszanyerős szellőztető rendszer, ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-hálózat, hőközpont, hőszivattyú, zónaszabályzás, napelemes rendszer szerelése.

Társasház átalakítása,
Szeged (2015)

Padlófűtés, ivóvíz-, szennyvíz- hálózat, hőközpont, szerelése.
 

Telephely, iroda, szerelő-műhely, Kiskunhalas (2015)

Padlófűtés, csarnokfűtés, ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-hálózat, hőközpont, napelemes rendszer szerelése.

Csarnok építés,
Kiskunhalas (2015)

Padlófűtés, ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-hálózat, hőközpont, napelemes rendszer szerelése.

Csarnok építés,
Kiskunhalas (2015)

Padlófűtés, ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-hálózat, hőközpont, napelemes rendszer szerelése.

Üzemcsarnok építés,
Mórahalom (2014)

Csarnokfűtés, gázhálózat szerelése.

Gyártó üzem bővítés,
Tompa (2012)

Padlófűtés, csarnokfűtés, ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-hálózat, hőközpont szerelése.